search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:35
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο «Υγεία» νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κοντομηνάς

10.12.2019 13:19
Στο νοσοκομείο «Υγεία» νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κοντομηνάς - Media

 

Στο νοσοκομείο «Υγεία» νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr στις κρίσιμες ώρες που δίνει τη δύσκολη μάχη είναι συνεχώς δίπλα του η κόρη του Μαρία και ο γαμπρός του Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, ενώ έχουν επστρατεύσει τους κορυφαίους γιατρούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι ανέλαβαν τη θεραπεία του.

Επικεφαλής του Ιατρικού team είναι ο καθηγητής Δημήτρης Λινός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του «Υγεία» ο οποίος μαζί με την ομάδα του παρακολουθούν τον 81χρονο επιχειρηματία.

Η εισαγωγή του Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική όταν παρουσίασε προβλήματα υγείας. Τις πρώτες ημέρες, τα προβλήματα δεν ήταν σοβαρά και ο επιχειρηματίας έμεινε στο Κτήμα της Βαρυπόμπης, έχοντας όμως δίπλα του σε 24ωρη βάση αποκλειστική νοσοκόμα και γιατρό σε «επιφυλακή».

Όταν διαπιστώθηκε η επιδείνωση της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου οι γιατροί παρέλαβαν έναν «βαρύ» ιατρικό φάκελο, κάνοντας προσπάθεια ώστε να ανακάμψει ο πολύ επιβαρυμένος οργανισμός του Δημήτρη Κοντομηνά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24