search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:57
MENU CLOSE

Ο Καλλιάνος προειδοποιεί: Ψυχρή εισβολή από την Κυριακή

24.12.2019 14:12
Σοβαρά τραυματισμένος αλλά εν ζωή εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος που αγνοούταν  στον Παρνασσό - Media

 

Ο καιρός αλλάζει δραματικά από την Κυριακή 29/12/2019, σύμφωνα με τους περισσότερους μετεωρολόγους. Μάλιστα, ο Γιάννης Καλλιάνος διερωτάται για το αν έρχονται πράγματι χιόνια από το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook, «από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια έρχεται κατά πάσα πιθανότητα ο πραγματικός χειμώνας. Αναφέρομαι στην επικείμενη ψυχρή εισβολή η οποία θα είναι λίγο ισχυρότερη από μέτριας έντασης. Φαίνεται ότι οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν αρκετά χαμηλά γεωγραφικά αλλά και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. Ακόμη όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα και είναι μεγάλο ρίσκο για παράδειγμα να πούμε αν θα χιονίσει στην Αττική και που. Το μόνο που φαίνεται ότι έχει “κλειδώσει” είναι το κρύο που θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 3-4 μέρες. Για όλα τα υπόλοιπα είναι ακόμη λεπτές οι Μετεωρολογικές ισορροπίες. Και είδατε, όσοι Μετεωρολόγοι έσπευσαν να μιλήσουν για αυτή την επικείμενη ψυχρή εισβολή δεν τόλμησαν να αναφέρουν περιοχές και υψόμετρα γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Μη λέμε πολλά λοιπόν, κρατήστε μόνο ότι έρχεται κρύο στα τέλη της εβδομάδας και από εκεί και πέρα θα σας ενημερώσω για τα υπόλοιπα. Να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την Πέμπτη όλα τα υψόμετρα χιονοπτώσεων για να ενημερωθείτε πλήρως και αναλυτικά. Αν εξαιρέσουμε τους ανθρώπους που αδυνατούν να ζεστάνουν τα νοικοκυριά τους, τους άστεγους αλλά και τα αδέσποτα ζώα, που οφείλει η πολιτεία να λάβει τα μέτρα της, μακάρι να δούμε και χιονοπτώσεις και σε περιοχές της Αττικής με χαμηλά υψόμετρα. Δεν μπορώ με λίγα λόγια να σας αναλύσω περισσότερο αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής διότι πρέπει να περάσουν ακόμη 2 ημέρες για να σιγουρευτώ. Χρόνια πολλά!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:56