search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Άρρωστος ο Τζάστιν Μπίμπερ: Η σοβαρή νόσος και η ανακοίνωση στο Instagram

09.01.2020 10:29
Τζάστιν Μπίμπερ: «Ο ρατσισμός είναι ριζωμένος στην κουλτούρα μας»  - Media

 

Την αποκάλυψη πως διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme (γνωστή και ως νόσος των τσιμπουριών) έκανε ο Τζάστιν Μπίμπερ, μέσω μιας ανάρτησής του στο Instagram.

Ο 25χρονος τραγουδιστής ήταν μάλιστα ιδιαίτερα καυστικός εναντίον όλων εκείνων που συνέδεσαν την εικόνα του με τη χρήση σκληρών ναρκωτικών.

«Αν και αρκετοί άνθρωποι συνέχιζαν να λένε πως “ο Τζάστιν Μπίμπερ φαίνεται χάλια, κάνει κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη” κ.λπ. δεν συνειδητοποίησαν ότι πρόσφατα διαγνώστηκα με την νόσο του Lyme. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχω σοβαρό ιστορικό χρόνιας λοιμώδους μονοπυρήνωσης που επέδρασε στο δέρμα μου, στην εγκεφαλική μου λειτουργία, στην ενέργεια και στην υγεία μου γενικά. Αυτά τα πράγματα θα εξηγηθούν περαιτέρω σε μία σειρά ντοκιμαντέρ που θα ανεβάσω σύντομα στο YouTube. Να ξέρετε ότι έδωσα μάχη και το ξεπερνώ. Ήταν δυο δύσκολα χρόνια αλλά η σωστή φαρμακευτική αγωγή με βοηθά να αντιμετωπίσω την μέχρι τώρα ανίατη ασθένεια και θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ», έγραψε

Νόσος του Lyme: Τι είναι – Πώς θεραπεύεται

νόσος του Lyme ή αλλιώς Βορρελίωση προκαλείται από τέσσερα είδη βακτηρίων, τα οποία μεταδίδονται στον άνθρωπο μέσω του τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Το συγκεκριμένο είδος τσιμπουριού ζει σε περιοχές με έντονο πράσινο και γι’ αυτό είναι σημαντικό να ακολουθείτε τους βασικούς κανόνες υγιεινής έπειτα από κάθε εξωτερική δραστηριότητα. Η νόσος του Lyme εάν διαγνωστεί στα πρώτα στάδια -στις περισσότερες περιπτώσεις- αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά. Η πλειοψηφία όσων ακολουθούν μια αγωγή τριών εβδομάδων ξεπερνούν όλα τα προβλήματα αλλά ορισμένοι ασθενείς εξακολουθούν να έχουν συμπτώματα για χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:16