19/02/2020 13:26:55

Δεν θα τον αναγνωρίσετε - Ο Τρύφων Σαμαράς τη δεκαετία του '80 (Video)

Δεν θα τον αναγνωρίσετε - Ο Τρύφων Σαμαράς τη δεκαετία του '80 (Video) - Media

 

Απίστευτη μεταμόρφωση. Ο Τρύφων Σαμαράς τη δεκαετία του 80 είναι εξωτερικά εντελώς διαφορετικός από τον γνωστό κομμωτή που ξέρουμε όλοι σήμερα. Όπως μπορείτε να δείτε και στο απόσπασμα της ταινίας «Φοιτήτριες» στο οποίο είχε πάρει μέρος, δεν μοιάζει καθόλου με τον Σαμαρά του 2020.

Η ταινία παίχτηκε το 1988 και η υπόθεση της είναι η εξής: Η Αντιγόνη είναι μια φοιτήτρια που περιστασιακά εκδίδεται επί πληρωμή. Μπλέκει με ένα κύκλωμα πορνείας και πέφτει θύμα απαγωγής. Μια μαχητική δημοσιογράφος, κάνει έρευνα για την εφημερίδα της με αφορμή την απαγωγή και εντοπίζει το κύκλωμα το οποίο κάνει και εμπορία ναρκωτικών ενώ γυρίζει και ταινίες πορνό για την Μέση Ανατολή, τον Τρίτο Κόσμο και τις Ασιατικές Χώρες.

Ο Τρύφων Σαμαράς παίζει το ρόλο του Στάθη, ενός ιδιοκτήτη βίντεοκλαμπ ο οποίος βοηθάει τη δημοσιογράφο να ξετυλίξει το κουβάρι του κυκλώματος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.