20/10/2020 03:22:58

Η Μαρία Κανελλοπούλου εξομολογείται για το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ (Video)

Η Μαρία Κανελλοπούλου εξομολογείται για το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ (Video) - Media

 

Οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις είναι σπάνιες, ωστόσο, είναι πολύ αγαπητή στο κοινό από τους ρόλους της σε επιτυχημένες σειρές. Ο λόγος για τη Μαρία Κανελλοπούλου ή αλλιώς την τηλεοπτική «Τασία» του Καφέ της Χαράς». Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλους και για όλα, μη διστάζοντας να αναφερθεί και στο παιδί που δεν απέκτησε ποτέ, που όπως η ίδια επισημαίνει αποτελεί και το μοναδικό «κενό» στη ζωή της.

«Το μόνο κενό της ζωής μου είναι το παιδί. Δεν έτυχε να αποκτήσω ένα παιδί που θα ήθελα να έχω. Οι συνθήκες της υιοθεσίας απέκλειαν ανθρώπους σαν κι εμένα. Είχα σκεφτεί να υιοθετήσω, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο να το κάνω. Μετά βρίσκεις άλλα πράγματα. Έχω δυο ανίψια. Τα δύο παιδιά της αδερφής μου. Η ανιψιά μου είναι ήδη μάνα.

Έχω εγγόνια δηλαδή από την ανιψιά μου που είναι λατρευτός μου άνθρωπος. Όταν γεννήθηκε πάθαινα ταχυκαρδία λες και πήγαινα να συναντήσω έρωτα. Τότε έλεγα πως αν κάνω δικό μου παιδί μάλλον θα πρέπει να μοιράσω την αγάπη μου…

Έχω μαθητές που πραγματικά σας λέω έχω πάρει πολύ μεγάλη χαρά και τρομερά μεγάλη αγάπη» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.