search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:19
MENU CLOSE

Θα τους τρελάνει όλους ο Τραμπ: Δήλωσε ότι θα ήθελε να συναντηθεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ

22.01.2020 14:46
Θα τους τρελάνει όλους ο Τραμπ: Δήλωσε ότι θα ήθελε να συναντηθεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ - Media
 
Δεν τον… πιάνεις από πουθενά τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς είναι ικανός να υποστηρίξει σχεδόν ταυτόχρονα δύο εντελώς αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις.
 
Το απέδειξε και στη διάρκεια συνέντευξής του στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, όπου, αφού εξαπέλυσε βέλη εναντίον της, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι θα ήθελε να συναντηθεί με την Γκρέτα Τούνμπεργκ.
 
Ο Τραμπ εξέφρασε την επιθυμία να ακούσει την ομιλία της 17χρονης ακτιβίστριας στο Φόρουμ, όμως «δεν τα κατάφερε». Την προέτρεψε, χαριτολογώντας, μάλιστα να στρέψει το βλέμμα της «και σε άλλες χώρες, εκτός των καθαρών και όμορφων Ηνωμένων Πολιτειών».
 
Δεν παρέλειψε να επιχειρήσει να κάνει χιούμορ, λέγοντας ότι η Τούνμπεργκ «τον νίκησε» στο περιοδικό Time, αναφερόμενος στην επιλογή του περιοδικού να ανακηρύξει τη Σουηδή σε πρόσωπο της χρονιάς για το 2019.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15