search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:35
MENU CLOSE

Ο Ρωσικός «αλιγάτορας» των αιθέρων στέλνει «μήνυμα» στο ΝΑΤΟ (Photo | Video)

23.01.2020 17:16
Ο Ρωσικός «αλιγάτορας» των αιθέρων στέλνει «μήνυμα» στο ΝΑΤΟ (Photo | Video) - Media
 
Το στρατιωτικό ελικόπτερο Ka-52 Alligator σε εντυπωσιακές φιγούρες κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος για πιλότους στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα σε όσους «απειλούν» τα ρωσικά σύνορα.
Τα εντυπωσιακά ακροβατικά που έχει την ικανότητα να πραγματοποιήσει το στρατιωτικό ελικόπτερο Ka-52 Alligator, παρουσίασε μέσω βίντεο το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda.
Μερικές από τις μανούβρες που έκανε το ελικόπτερο, έγιναν λίγα μόλις μέτρα πάνω από το έδαφος και περιελάμβαναν ανύψωση με την ουρά του ελικοπτέρου προς τα επάνω, άνοδο σε γωνία σχεδόν 90 μοιρών διάφορα άλλα ακροβατικά.
Το βίντεο τραβήχτηκε κοντά στην πόλη Καμπαρόφσκ, στη Ρωσική Άπω Ανατολή, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού προγράμματος για πιλότους.
 

Στο πρόγραμμα αυτό, οι πιλότοι μαθαίνουν πως να πετούν σε άσχημες καιρικές συνθήκες μεταξύ άλλων, αναφέρει το Zvezda TV.
 
Πηγή: onalert.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:35