30/05/2020 02:41:19

Στα μαχαίρια Σταϊκούρας και Βρούτσης - Δυσαρέσκεια Μαξίμου για τους χειρισμούς του Υπ. Εργασίας 

Στα μαχαίρια Σταϊκούρας και Βρούτσης - Δυσαρέσκεια Μαξίμου για τους χειρισμούς του Υπ. Εργασίας  - Media

 

Δημοσιονομική τρύπα 500 εκατ. ευρώ από τις εξαγγελίες Βρούτση έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα αλλά και την αντίδραση των δανειστών. 

Η σπουδή του Υπουργού Εργασίας να προαναγγείλει γενναιόδωρες αύξησεις έως 252 ευρώ στις επικουρικές συντάξεις, χωρίς να έχει βρεθεί ο δημοσιονομικός χώρος που θα τις χρηματοδοτήσεις, έχει ΄φερει σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών. 

Όπως γράφει η ''Εφημερίδα των Συντακτών'',  ο Χρήστος Σταϊκούρας εμφανίζεται να είναι σφόδρα ενοχλημένος από τις διαρροές του συναδέλφου του υπουργού, ο οποίο ελαφρά τη καρδία εξαγγέλλει μεγάλα ποσά αναπλήρωσης. 

Τον λόγο έχει τώρα ο πρωθυπουργός που καλείται να λειτουργήσει πυροσβεστικά επαναφέροντας στην τάξη τους δύο Υπουργούς, οι οποίοι εξακολουθούν να ξιφουλκούν.

Συγχρόνως πρέπει να βρει τον τρόπο να δοθούν αυτές οι αυξήσεις στους συνταξιούχους ειδάλλως το χτύπημα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης θα είναι πολύ μεγάλο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.