search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:04
MENU CLOSE

Διαπόμπευση Πορτοσάλτε στο κέντρο της Αθήνας για τις δηλώσεις του για το Προσφυγικό (Photos) 

24.01.2020 10:50
Διαπόμπευση Πορτοσάλτε στο κέντρο της Αθήνας για τις δηλώσεις του για το Προσφυγικό (Photos)  - Media

 

Διαφημιστική πινακίδα για «οικολογική ευαισθητοποίηση» έγινε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. Το πρόσωπο του δημοσιογράφου κυκλοφορεί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με το σύνθημα «κανένα σκουπίδι δεν είναι μικρό». 

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει αντίστοιχη καμπάνια, με πολλές αφίσες κυρίως σε στάσεις λεωφορείων και η ομάδα Antifa Live διαπομπεύει τον δημοσιογράφο κολλώντας στη θέση που βρίσκονται τα απορρίμματα φωτογραφίες του. 

Σε ανάρτησή της στο Facebook η Antifa Live, λέει πως ο λόγος που προχώρησε σε αυτήν την παρέμβαση είναι οι δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε για το Προσφυγικό ότι «Όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα. Να μην υποκρινόμαστε. Αν δεν θέλουμε να πνιγεί κανείς θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα. Τελειώσαμε.»

Η ανάρτηση της σελίδας Antifa Live 

Oι πραγματικές αφίσες της καμπάνιας 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:03