search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:27
MENU CLOSE

Φαίη Μαυραγάνη: Μού τηλεφώνησαν και με ενημέρωσαν για την απόλυσή μου

26.01.2020 14:07
Τηλεόραση: Σαρώνει η Μαυραγάνη στο Open - Media

 

Στο περιοδικό People του «Έθνους της Κυριακής» έδωσε συνέντευξη η Φαίη Μαυραγάνη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την περίοδο που έφυγε από την ΕΡΤ και πήγε στον ΑΝΤ1, για τη γνωριμία της με τον Μίνωα Κυριακού, αλλά και για την απόλυσή της από το κανάλι του Αμαρουσίου που της στοίχισε.

«Αν με ρωτήσεις πότε “ούρλιαξα” από χαρά σε επαγγελματικό επίπεδο θα σου πω όταν με πήραν στον ΑΝΤ1. Αυτό συνέβη καταρχάς γιατί έφευγα από την ΕΡΤ που με είχαν σχεδόν τεμαχισμένη για να με φάνε και κατά δεύτερον επειδή πήγαινα σε ένα επιτυχημένο ιδιωτικό κανάλι. Ένιωθα ότι υπήρχε μια συμπάθεια από τον Μίνωα Κυριακού. Θυμάμαι τη μία και μοναδική φορά που πήγα στο γραφείο του. Ήταν τότε που κάναμε έκτακτα για το Ιράκ και ζήτησε από τον Γιάννη Μιχελάκη (τότε διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1) να με γνωρίσει. Έτρεμε το φυλλοκάρδι μου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι με ρώτησε για την οικογένειά μου, από πού είμαι, σε ποια σχολή πήγα στην Αθήνα, ποια είμαι τέλος πάντων. Μου είπε “Σε συμπαθώ και σε εκτιμώ γιατί είσαι ένα καθαρό παιδί που πορεύεται χωρίς καμία πλάτη. Γι’ αυτό σε θέλω στο μαγαζί μου και θα σε βοηθήσω”

“Όταν έφυγα λοιπόν από τον ΑΝΤ1 ένιωσα πολύ άσχημα. Δεν το περίμενα. Προφανώς τα δεδομένα είχαν αλλάξει και δεν ήταν μπροστά ο πατέρας Κυριακού. Γυρνώντας από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου έβλεπα περίεργες συμπεριφορές και κατάλαβα ότι δεν ήμουν πλέον πολύ συμπαθής. Κάποιο πρωινό που είχα ρεπό μού τηλεφώνησαν και με ενημέρωσαν για την απόλυσή μου. Σκεφτόμουν συνέχεια “Και τώρα τι κάνω;”. Ήταν πολλά τα χρόνια που δούλευα σερί. Είχα μάθει να εργάζομαι, να παράγω, να προσφέρω. Ξαφνικά ένιωσα ότι βρίσκομαι στο περιθώριο κι αυτό με πείραξε, γιατί δεν είμαι για το περιθώριο. Εκείνες τις μέρες γυρνούσε συνέχεια στο μυαλό μου ένας στίχος του Καβάφη: “Ανεπαισθήτως με έκλεισαν από τον κόσμο έξω”. Συνέχεια αυτό έλεγα», εξομολογήθηκε η Φαίη Μαυραγάνη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:26