search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:24
MENU CLOSE

Μπογδάνος-Ελληνοφρένεια: Από τα δικαστήρια στο ίδιο στούντιο

27.01.2020 10:06
Μπογδάνος-Ελληνοφρένεια: Από τα δικαστήρια στο ίδιο στούντιο    - Media

 

Μπορεί να αντάλλασσαν ύβρεις και …μηνύσεις ωστόσο φαίνεται ότι όλα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α’ Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επιστρέφει δυναμικά στα ερτζιανά, αυτή τη φορά από τη συχνότητα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 90,1 FM.

Από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, και κάθε μεσημέρι από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα έχει ραδιοφωνική εκπομπή η οποία θα μεταδίδεται 12.00 – 13.00.

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη από τον Μπογδάνο, θα παίρνει η Ελληνοφρένεια, που θα συνεχίζει στον ίδιο σταθμό μέχρι τις 14.00.

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο μήνς από τότε που ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ειχε αποστείλει εξώδικο στην «Ελληνοφρένεια» ζητώντας επανόρθωση για τον χαρακτηρισμό «ρουφιάνος».

Το εξώδικό από το γαλάζιο στέλεχος και πρώην δημοσιογράφο αφορά την εκπομπή που έγινε αμέσως μετά την επίθεση σε βάρος αστυνομικού, από μέλος του ΚΚΕ.

Ο σάλος που είχε προκληθεί αφορούσε την ενέργεια του βουλευτή της Ν.Δ. να δώσει τα στοιχεία του διαδηλωτή στην δημοσιότητα.

Ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης δήλωναν τότε ότι δεν σκοπεύουν να πάρουν τίποτα πίσω και εμμένουν στην άποψή τους.

Συγκεκριμένα ανέφεραν στον «αέρα»: «Ρουφιάνο τον λένε όλοι στην κοινωνία γιατί ρουφιάνος είναι. Δεν παίρνουμε πίσω ούτε λέξη. Αναμένουμε την αγωγή με τα μηδενικά να δούμε πόσο μετράει την τιμή και την υπόληψή του»

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:24