search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:30
MENU CLOSE

250 κιλά θανάτου: Σχεδόν έτοιμη η νέα φονική βόμβα για τα Su-57

14.02.2020 14:04
Το είδαμε κι αυτό: Το Su-57 πετάει και σε έκδοση... κάμπριο (Video) - Media
 
Την ολοκλήρωση των δοκιμών ενός νέου, πιο εξελιγμένου τύπου τορπίλης καθώς και μιας κατευθυνόμενης βόμβας 250 κιλών και βεληνεκούς 155 μιλίων, ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της ρωσικής Eταιρίας Τακτικών Πυραύλων.
 
«Φέτος, ολοκληρώσαμε τις δοκιμές της εξελιγμένης τορπίλης και της βόμβας των 250 κιλών και πλέον ετοιμάζουμε τα τεχνικά έγγραφα» ανέφερε στους δημοσιογράφους ο Μπόρις Ομπνόσοφ.
 
Υπενθύμισε μάλιστα, πως η εταιρία έχει παραδώσει στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις τον υπερηχητικό πύραυλο κατά πλοίων, Oniks, ενώ στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα έχουν προμηθευτεί το κινητό σύστημα παράκτιας άμυνας Bastion, το οποίο είναι εξοπλισμένο με πυραύλους Oniks.
 
Σύμφωνα με τον Μπόρις Ομπνόσοφ, η Eταιρία Τακτικών Πυραύλων, συνεργάζεται αποτελεσματικά με την εταιρία JSC Sukhoi, συντονίζοντας σχέδια για τον εξοπλισμό των μαχητικών αεροσκαφών Su-57 «σχεδόν κάθε μήνα».
 
Πηγή: onalert.gr / Sputnik
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:29