29/03/2020 10:20:31

Τσακαλώτος για διεύρυνση: «Δεν έχω φοβικά σύνδρομα»

Τσακαλώτος για διεύρυνση: «Δεν έχω φοβικά σύνδρομα» - Media

 

Σε χαμηλούς τόνους κινήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα οργανωτικά ζητήματα της διεύρυνσης και το θεμα του ονόματος. 

Ως προς το τελευταίο δήλωσε ότι δεν το θεωρεί μείζον ωστόσο εξέφρασε προτίμηση για ένα όνομα που θα περιείχε τη λέξη "συσπείρωση" ή κάποια αναφορά στο πράσινο της οικολογίας. Σε κάθε περιπτωση παρέπεμψε και αυτός στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Σε ό, τι αφορά το σχέδιο απολογισμού που συνέταξαν οι Δραγασάκης-Μπαλτάς-Δρίτσας το χαρακτήρισε εξαιρετικό, επισημαίνοντας οτι δεν γνωρίζει αλλη αντίστοιχη πρωτοβουλία παγκοσμίως. 

Τέλος, αναφορικά με τη συνολική συζήτηση για τα οργανωτικά εξεφρασε την αισιοδοξία οτι θα υπάρξουν συνθέσεις. 

Έστειλε καθησυχαστικό μηνυμα ως προς τον πολιτικό προσανατολισμό. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Καποιος με ρώτησε αν φοβάμαι ότι θα χάσω την αριστερή μου αριστερή μου ταυτότητα. Εγώ απάντησα Ένας αριστερός πάντα φοβάται γιατί το σύστημα προσπαθεί να δε κάνει πιο δεξιό αλλά δεν έχω φοβικά σύνδρομα". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.