29/03/2020 10:20:42

Λάρισα: Αγρότες εισέβαλαν σε ομιλία του Μάκη Βορίδη (Video)

Λάρισα: Αγρότες εισέβαλαν σε ομιλία του Μάκη Βορίδη (Video) - Media

 

Αναταραχή προκλήθηκε πριν από λίγο τις 2 το μεσημέρι στις εργασίες του πρώτου συνεδρίου για το βαμβάκι που διεξάγεται στη Λάρισα με τη συμμετοχή του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη. Ομάδα διαμαρτυρόμενων αγροτών, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που είχαν καλέσει, οι Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, εισέβαλαν στο χώρο και αφού ανήρτησαν πανό φώναξαν συνθήματα.

Τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγο, όταν ο υπουργός κάλεσε τους διαμαρτυρόμενους όχι μόνο να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου αλλά και να παρέμβει από το βήμα του συνεδρίου εκπρόσωπος τους. Κάτι που τελικώς έγινε, με τον κ. Κώστα Τζέλα, μέλος της Επιτροπής Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων να παίρνει το λόγο.

Πάντως ο κ. Βορίδης αρνήθηκε να κάνει διάλογο κάνοντας λόγο για «ανάγνωση μανιφέστου» εκ μέρους του εκπροσώπου των διαμαρτυρόμενων. Τόνισε δε πως δε συζητά καν το ζήτημα της κατώτατης εγγυημένης τιμής χαρακτηρίζοντας την «καταστροφική για τους αγρότες» όπως επίσης και ότι δεν συζητά «να φύγω απ' την ΕΕ και να κόψω το 50% του εισοδήματος των αγροτών».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.