01/04/2020 08:56:30

Μητροπολίτης Ηλείας: «Ο Χριστός μου είπε να πω στον Μητσοτάκη να φτιάξει τον δρόμο Πάτρας-Πύργου» (Video)

Μητροπολίτης Ηλείας: «Ο Χριστός μου είπε να πω στον Μητσοτάκη να φτιάξει τον δρόμο Πάτρας-Πύργου» (Video) - Media

 

Ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, μαζί με εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής συμμετείχε την Τετάρτη στο συλλαλητήριο στην περιοχή Βουπράσιο ενάντια στην πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να ακυρώσει τις έτοιμες εργολαβίες για την κατασκευή του νέου δρόμου Πατρών-Πύργου.

Ο Μητροπολίτης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να κάνει ότι μπορεί ώστε να σταματήσει να υπάρχει η καρμανιόλα που έχει στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Μάλιστα όπως αναφέρει το τοπικό site ilidakampos.gr, ανάφερε ότι του εμφανίστηκε ο Χριστός κατά την προσευχή του, ο οποίος του έδωσε εντολή να μιλήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την επίσπευση του έργου.

«Στο μικρό εκκλησάκι που έχουμε στη μητρόπολη προσευχήθηκα σήμερα το πρωί. Άκουσα τον Χριστό για πρώτη φορά να μου λέει : Γερμανέ στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα-Πύργος-Ολυμπία-Τσακώνα».

Δείτε τη δήλωση στο βίντεο, από το 3:17 και μετά:

Πάντως, πέρα από το υπερβολικό της συγκεκριμένης του δήλωσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, πριν λίγους μήνες, είχε βρεθεί θετικά στην επικαιρότητα, μετά την απόφασή της μητρόπολης να παραχωρηθούν χώροι μοναστηριών και τμήμα του οικοτροφείου, για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.