search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:57
MENU CLOSE

Μεγάλη βιομηχανία αλουμινίου απέλυσε τον αντιπρόεδρο του συνδικάτου

04.03.2020 10:04
Μεγάλη βιομηχανία αλουμινίου απέλυσε τον αντιπρόεδρο του συνδικάτου - Media

 

Παρέμβαση στην πύλη του εργοστασίου της «Aluminco» στα Οινόφυτα πραγματοποίησε τα ξημερώματα το Συνδικάτο Μετάλλου Βοιωτίας μαζί με συνδικαλιστές και εργαζόμενους της περιοχής καταγγέλλοντας την παράνομη και εκδικητική απόλυση του αντιπροέδρου του Συνδικάτου από την εταιρεία, ο οποίος απήργησε στις 18/2 ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκε απεργία από πολλά Εργατικά  Κέντρα και ομοσπονδίες. 

Αντιπροσωπία του Συνδικάτου συναντήθηκε με εκπρόσωπο της εταιρείας απαιτώντας την άμεση ανάκληση της απόλυσης του εργαζόμενου.

Την απόλυση έχουν ήδη καταγγείλει με ανακοινώσεις τους το Συνδικάτο Φαρμάκου Βοιωτίας – Εύβοιας, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Βοιωτίας «Ο Σπάρτακος» και το Συνδικάτο Τροφίμων – Ποτών Βοιωτίας.

Στους εργαζόμενους της «Aluminco» διακινήθηκε ανακοίνωση του Συνδικάτου στην οποία τονίζεται ότι «στόχος της εργοδοσίας δεν είναι μόνο ο εργαζόμενος που απολύθηκε, αλλά όλοι οι εργαζόμενοι». 

Πηγή 902.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:57