06/06/2020 05:55:40

Το τηλεοπτικό δίδυμο που ξανασμίγει

Το τηλεοπτικό δίδυμο που ξανασμίγει - Media

 

 

Ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά δίδυμα ξανασμίγει. Πρόκειται για τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο.

Το δίδυμο επιστρέφει στην ενημερωτική εκπομπή «OPEN Ελλάδα», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 18.00.

Παρουσιαστής θα είναι ο Σπ. Χαριτάτος και σχολιαστής ο Γ. Καραμέρος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του καναλιού:

H ενημέρωση στο OPEN είναι ανοιχτή σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τον παλμό των γεγονότων σε όλη τη χώρα θα καταγράφει καθημερινά η νέα ενημερωτική εκπομπή «OPEN Ελλάδα», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 18.00.

Παρουσιάζει ο Σπύρος Χαριτάτος, σχολιάζει ο Γιώργος Καραμέρος κι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά δίδυμα ξανασμίγουν.

Καθημερινές ζωντανές συνδέσεις, αποστολές και θέματα από όλη την ελληνική επικράτεια, μαζί με τα μεγάλα κοινωνικά θέματα της ημέρας, θα παρουσιάζονται σ’ ένα ενημερωτικό μαγκαζίνο, το οποίο φιλοδοξεί να αφουγκράζεται και να «δίνει φωνή» στα προβλήματα και τις ανάγκες, όχι μόνο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Περιφέρειας.

Σε μια κρίσιμη εποχή, τόσο πολιτικά όσο και κοινωνικά, που η ανάγκη για άμεση και ψύχραιμη ενημέρωση κρίνεται αναγκαία, η νέα καθημερινή εκπομπή «OPEN Ελλάδα» δίνει το στίγμα της Eνημέρωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.