search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58
MENU CLOSE

Ο κοινωνικός ρόλος όλων μας

14.03.2020 18:19
Μασούτης: Υψίστης σημασίας, η ασφάλεια των καταναλωτών - Media

 

Σε αυτούς τους δύσκολους δύο μήνες που έρχονται, με την επιλογή του αυτοπεριορισμού να είναι η βέλτιστη επιλογή, κάποιες ομάδες δίνουν το δικό τους αγώνα για να κρατηθεί η κοινωνία όρθια. Φαρμακεία, φούρνοι, σουπερ μαρκετ είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες εταιρειών που επιτελούν πραγματικά ένα κοινωνικό έργο, ακυρώνοντας τον πανικό, την αγωνία και τις ψευδείς ειδήσεις.

Και επειδή και αυτές οι κατηγορίες εργαζομένων χρειάζονται την αναγνώριση των υπερπροσπαθειών τους, εντύπωση προκαλεί η επιστολή που έστειλε η ηγεσία της Δ. Μασούτης προς τους εργαζόμενους τους που καθημερινά κρατάνε τα ράφια γεμάτα για μια ομαλότητα μέσα στην δυσκολία της πανδημίας. 

«Αναγνωρίζω την υπερπροσπάθεια που όλες και όλοι καταβάλετε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Γι αυτό και θα υπάρξει έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων. Ταυτόχρονα, είμαστε σε επαφή με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Όλα τα στελέχη της Διοίκησης κι εγώ προσωπικά είναι πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουμε προβλήματα τα οποία δημιουργούνται και να βοηθήσουν όπου χρειάζεται».

Δεν είναι πρωτίστως η οικονομική ενίσχυση. Είναι η ψυχολογική τόνωση ότι η ηγεσία μιας εταιρείας όπως η ελληνική αλυσίδα Μασούτης νοιάζεται για τους ανθρώπους της, την οικογένεια των ανθρώπων της, και στέκεται δίπλα τους. Έμπρακτα, όπως πάντα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58