search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:02
MENU CLOSE

Έκκληση βενζινοπωλών: Στηρίξτε μας για να μην κλείσουμε

19.03.2020 11:37
ΙΕΝΕ: Σημαντική πτώση των τιμών των καυσίμων αλλά και της κατανάλωσης λόγω πανδημίας - Media

 

Σε πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης ζητούν να ενταχθούν οι ιδιοκτήτες πρατηρίων παροχής καυσίμων και ενέργειας για να παραμείνουν ανοικτοί για τις ανάγκες των καταναλωτών.  Συγκεκριμένα η ΠΟΠΕΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων), με επιστολή της προς όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και τα Επιμελητήρια ΕΒΕΑ και ΕΕΑ αναφέρει:

 «Μετά την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση διάδοσης του κορωνοϊού, όπως γνωρίζετε τα πρατήρια θα συνεχίσουν να παραμένουν ανοικτά για να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Η εφαρμογή των μέτρων, με κυρίαρχο το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, οδήγησε τους καταναλωτές σε αυστηρό περιορισμό των μετακινήσεων τους, με αποτέλεσμα την πτώση των πωλήσεων στα πρατήρια πάνω από το 60%.

Παρακαλούμε, όπως υποστηρίξετε την ένταξη των πρατηρίων παροχής καυσίμων και ενέργειας σε πρόγραμμα οικονομικών ενισχύσεων, επιδότηση μισθοδοσίας προσωπικού και ενοικίου, προκειμένου να συνεχίσουν να καλύπτουν τις όποιες ανάγκες των καταναλωτών-συμπολιτών μας, πριν βρεθούν σε οικονομική απόγνωση και αναγκασθούν σε απολύσεις προσωπικού και κλείσιμο των πρατηρίων τους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:01