31/05/2020 23:53:38

Μένουμε σπίτι γιατί αξίζει: Το νέο μήνυμα της ΔΕΛΤΑ (video)

Μένουμε σπίτι γιατί αξίζει: Το νέο μήνυμα της ΔΕΛΤΑ (video) - Media

 

Την σημασία του «Μένουμε σπίτι» θέλει να τονίσει στην νέα της διαφημιστική καμπάνια η ΔΕΛΤΑ, περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω κορωνοϊού και προτρέπει τον κόσμο να περνά όλο και περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους δικούς τους ανθρώπους.

Η ΔΕΛΤΑ, ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας, δεν μπορεί να μείνει σιωπηλή στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που βιώνει μεταξύ άλλων και η χώρα μας. Με την νέα της καμπάνια «Για κάθε τι που αξίζει» η Δέλτα μας υπενθυμίζει την αξία των στιγμών με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας και μας προτρέπει να δούμε την δύσκολη αυτή συγκυρία ως μια ευκαιρία να συνδεθούμε ακόμα περισσότερο με τους δικούς μας ανθρώπους.

 

Σε μια συγκυρία όπου τόσο η ατομική όσο και η συλλογική ευθύνη επιτάσσουν να μείνουμε σπίτι, ας το δούμε όλοι σαν μια μοναδική ευκαιρία να κάνουμε μια παύση από την καθημερινότητα, τα άγχη & τους φόβους μας, για να αναλογιστούμε τι έχει πραγματικά αξία στη ζωή μας!

Τη δημιουργική ιδέα, την ανάπτυξη και την υλοποίησή της σε όλα τα μέσα υπογράφει η WUNDERMAN THOMPSON, την ευθύνη της παραγωγής είχε η εταιρεία Parasol, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Istok Tornjaski.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.