search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Οπρα Γουίνφρεϊ: Ο σύντροφός μου είναι σε καραντίνα – Του αφήνω φαγητό στο κατώφλι

24.03.2020 15:21
Οπρα Γουίνφρεϊ: Ο σύντροφός μου είναι σε καραντίνα - Του αφήνω φαγητό στο κατώφλι - Media

 

Η Οπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε ότι κοιμάται σε ξεχωριστά σπίτια με τον συντροφό της Στέντμαν Γκράχαμ εν μέσω ανησυχιών για τον κορωνοϊό.

Η 66χρονη παρουσιάστρια, η οποία πέρασε πνευμονία στα τέλη του περασμένου έτους, ανακοίνωσε σε ένα βίντεο στο Instagram Live ότι ο 69χρονος επιχειρηματίας σύντροφός της βρίσκεται σε καραντίνα στον ξενώνα τους, αφού τέθηκε μεγαλύτερο κίνδυνο επειδή είχε πραγματοποιήσει αρκετές πτήσεις.

Παραδέχτηκε ότι αναγκάστηκε να εξηγήσει σωστά την κοινωνική αποστασιοποίηση στον Stedman, αφού έλαβε τις απαραίτητες προφυλάξεις μετά τα ταξίδια του: «Ήμουν κάπως σαν, “Δεν θα έρχεσαι εδώ και θα κοιμάσαι στο κρεβάτι μου. Δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο” ».

Στο βίντεο, η Όπρα ακούγεται να λέει: «Ο Στέντμαν βρίσκεται στον ξενώνα. Όλοι γνωρίζετε ότι πέρασα πνευμονία στα τέλη του περασμένου έτους και εξακολουθείτε να ακούτε την ξηρότητα στο λαιμό μου μερικές φορές… Και μόλις σταμάτησα τα αντιβιοτικά την περασμένη εβδομάδα, και έτσι ο Στέντμαν καθυστέρησε για το πάρτι. Ο Στέντμαν δεν έφτασε από το Σικάγο μέχρι την Πέμπτη και είχε ομιλία στο Σαιντ Λούις το Σάββατο και ήταν στα αεροπλάνα».

Ακόμη, παραδέχτηκε ότι ήταν γρήγορη στο να αποσαφηνίσει τα σχέδιά της όταν επέστρεψε εκείνος για να μειώσει τις πιθανότητες εξάπλωσης του ιού.

 «Ήταν κάπως “Ποια είναι η διαδικασία για το σπίτι;” Και ήμουν κάπως “Δεν θα έρχεσαι εδώ και θα κοιμάσαι στο κρεβάτι μου. Δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο … Η καραντίνα δεν σημαίνει ότι μπορείς να κοιμηθείς σε ένα κρεβάτι με κάποιον αφού βγεις από την American Airlines”. Δεν μπορούμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια».

Εν τω μεταξύ, αποκάλυψε το σχέδιό τους: «Αφήνω φαγητό στο κατώφλι … Είναι χαρούμενος που με έχει ασφαλή. Του πηγαίνουμε μόνο για δείπνο και πρωινό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:21