search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:00
MENU CLOSE

«Μάχη» των καναλιών για τα δικαιώματα της ταινίας που είχε προβλέψει τα πάντα για τον κορωνοϊό

24.03.2020 18:15
Η ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ και τα αίτια της ήττας - Media

 

Λίγο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού, πολλοί ήταν εκείνοι που έφεραν στο μυαλό τους της ταινίας «Contagion», που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2011.

Με πρωταγωνιστές τους Gwyneth Paltrow και Mat Damon, η ταινία πραγματεύεται το ξέσπασμα ενός θανατηφόρου ιού τον οποίο τα Αμερικάνικα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών πασχίζουν να περιορίσουν.

Η Paltrow ενσαρκώνει το πρώτο θύμα του ιού -την ασθενή μηδέν-, με το σενάριο να παρουσιάζει τον ιό ως αποτέλεσμα επαφής ανθρώπου στο Χονγκ Κονγκ με μολυσμένη νυχτερίδα, με τις ομοιότητες με την κατάσταση που βιώνει σήμερα ολόκληρος ο πλανήτης να είναι τρομακτικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να κατεβάσουν την ταινία από παράνομα sites, με τις ταχύτητες downloading να «χτυπούν» κόκκινο λόγω μεγάλης ζήτησης!

Έτσι, τα ελληνικά κανάλια σπεύδουν τώρα να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του «Contagion» το οποίο αναμένεται να προβληθεί στην prime time ζώνη του σταθμού-νικητή και… όχι μόνο μία φορά. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη μάχη, καθώς το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η προφητική ταινία του 2011, θα βρει τη δική της θέση στη μικρή οθόνη και μάλιστα πολύ σύντομα.

Πηγή: dailymedia.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:58