search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:24
MENU CLOSE

Πυροβόλησε 4 φορές και τραυμάτισε τη φίλη του και μετά αυτοκτόνησε επειδή ήταν αναστατωμένος που έχασε τη δουλειά του λόγω κορωνοϊου

01.04.2020 17:37
Πυροβόλησε 4 φορές και τραυμάτισε τη φίλη του και μετά αυτοκτόνησε επειδή ήταν αναστατωμένος που έχασε τη δουλειά του λόγω κορωνοϊου   - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Ένας άνδρας 38 ετών ο οποίος μόλις είχε χάσει τη δουλειά του (η επιχείρηση που δούλευε έκανε απολύσεις λόγω κορωνοϊού) για να ξεσπάσει πυροβόλησε στην πλάτη τη σύντροφο του και την τραυμάτισε και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.
Οι γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς ενημέρωσαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι ο άνδρας ήταν νεκρός αλλά η γυναίκα είχε τις αισθήσεις της και μπόρεσε και τους εξιστόρησε τι είχε συμβεί. Η ίδια είπε πως την πυροβόλησε 4 φορές με σκοπό να τη σκοτώσει επειδή ήταν αναστατωμένος που είχε χάσει τη δουλειά του.  
Η μαρτυρία του θύματος ήταν συγκλονιστική: «Έχασα τη δουλειά μου» της είπε ο αυτόχειρας και συνέχισε «Έχω μιλήσει με το Θεό και συμφωνεί με αυτό που θα κάνω». Τότε σήκωσε το όπλο του και την πυροβόλησε. Η γυναίκα για να γλυτώσει έτρεξε στη βεράντα αλλά ο δράστης πρόλαβε να της καρφώσει 4 σφαίρες και να την τραυματίσει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:24