03/06/2020 01:17:44

Έπος: Ο Τασούλας κάθησε τον Τσακαλώτο στα έδρανα... της ΝΔ (Video)

Έπος: Ο Τασούλας κάθησε τον Τσακαλώτο στα έδρανα... της ΝΔ (Video) - Media
 
Aυστηρά είναι τα μέτρα στη Βουλή για την προστασία από τον κορονοϊό. Στη σημερινή συνεδρίαση, όταν ένας ομιλητής ολοκλήρωνε την τοποθέτησή του, γινόταν απολύμανση στο βήμα, μέχρι να ανέβει ο επόμενος.
 
Επίσης, όπως φαίνεται τηρούνται σχολαστικά οι αποστάσεις ασφαλείας. Μάλιστα, όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πριν ανέβει στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας, παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Καραθανασόπουλος ήταν πολύ κοντά με συναδέλφους τους. Επίσης, έβγαλε από την αίθουσα τους... υπεράριθμους.
 
"Είναι κάποιοι μέσα στην αίθουσα, παραπάνω από τον αριθμό που έχουμε αποφασίσει. Ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Καραθανασόπoυλος κάθονται πολύ κοντά, ανάμεσα σε άλλους. Μπορούν να απομακρυνθούν; Και απ ότι βλέπετε υπάρχουν και άδειες θέσεις στα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας, δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς", είπε ο Κ. Τασούλας στον τέως ΥΠΟΙΚ.

Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.