search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:22
MENU CLOSE

Άνδρας με κορωνοϊό έφτυσε κάποιον για να του πάρει τη σειρά και να βγάλει πρώτος εισιτήριο – Στη συνέχεια πέθανε μέσα στο τραίνο (Video)

03.04.2020 15:15
Έσβησε η αστυνομία το άδικο πρόστιμο σε ιδιώτη για τον οποίο επιβεβαιώθηκε ότι είχε μετακινηθεί για αιμοδοσία - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε εκδοτήριο τραίνων στην Ταιλάνδη και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Ένας άνδρας ο οποίος όπως αποδείχτηκε αργότερα ήταν άρρωστος με κορωνοϊό, πλησίασε έναν ανυποψίαστο άλλον άνδρα ο οποίος ήταν πρώτος στην ουρά και ετοιμαζόταν να βγάλει το εισιτήριο του για να μπει στο τραίνο.
Ο άνδρας με τον κορωνοϊό ο οποίος παραπατάει και ενδεχομένως να ψήνεται στον πυρετό, τον πλήσιάζει και εντελώς ξαφνικά τον φτύνει. Ο άλλος άνδρας έκπληκτος κάνει στην άκρη και ο άνδρας με τον κορωνοϊό του παίρνει τη σειρά. Όπως έγινε γνωστό κι οι δυο άνδρες επιβιβάστηκαν στο τραίνο. 
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όμως ο άνδρας με τον κορωνοϊό άρχισε να έχει σπασμούς και να κάνει εμετούς ενώ πριν το τραίνο φτάσει σε κάποιον σταθμό ο άνδρας πέθανε. Οι υγειονομικές αρχές ακόμη δεν έχουν εντοπίσει τον άνδρα που δέχτηκε το φτύσιμο στο πρόσωπο προκειμένου να τον εξετάσουν και να τον βάλουν σε καραντίνα. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:21