26/11/2020 06:28:35

«Αφήνουμε λίγη ξηρά τροφή και νερό έξω από την πόρτα μας» - Ο Σκιαδαρέσης για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (Video)

«Αφήνουμε λίγη ξηρά τροφή και νερό έξω από την πόρτα μας» - Ο Σκιαδαρέσης για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων (Video) - Media

 

Το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων στέλνει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

«H 4η Απριλίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων. Δεν είναι ημέρα γιορτής! Είναι ημέρα υπενθύμισης ειδικά για την Ελλάδα όπου χιλιάδες ζώα υποφέρουν. Τις μέρες αυτές που η χώρα μας δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό, δοκιμάζονται και τα αδέσποτα καθώς δεν βρίσκουν εύκολα τροφή και νερό στους δρόμους», αναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός. 

«Ναι, μένουμε σπίτι αλλά δεν ξεχνάμε τα αδέσποτα. Αφήνουμε λίγη ξηρά τροφή και νερό έξω από την πόρτα μας ή κατά την επιτρεπτή μετακίνηση μας, ή ενισχύουμε τα φιλοζωικά σωματεία. Αν αντιληφθούμε ότι κάποιο ζώο έχει ανάγκη από περίθαλψη και δεν μπορούμε να επέμβουμε καλούμε άμεσα τον δήμο μας. Είναι υποχρεωμένος να το φροντίσει. Όλοι μαζί προσπαθούμε για έναν καλύτερο κόσμο», σημειώνει. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.