search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Χριστιανοφοβία» βλέπει ο Βελόπουλος, ενώ θα ήθελε… μεγάφωνα έξω από τους ναούς

10.04.2020 11:01
Κορωνοϊός: «Χριστιανοφοβία» βλέπει ο Βελόπουλος, ενώ θα ήθελε... μεγάφωνα έξω από τους ναούς - Media

 

«Η κυβέρνηση “επικοινωνεί” μέτρα τα οποία δεν εφαρμόζει», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην τηλεόραση του ANT1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε πως δεν έχει καταβληθεί ακόμη το επίδομα των 800 ευρώ, αν και έχει εξαγγελθεί, ενώ επανέλαβε την πρότασή του να υποστηριχθούν κοινωνικές κατηγορίες που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της πανδημίας, και να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξέφρασε επίσης την αντίθεσή του στην απόφαση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει την κατ’ οίκον διανομή του Αγίου Φωτός από δήμους το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. «Δεν είμαι θρησκόληπτος αλλά είμαι θρήσκος. Μου απαγόρευσαν την συμμετοχή στις λειτουργίες. Μου απαγόρευσαν τη μεταφορά του Αγίου Φωτός. Τη λειτουργία μεγαφώνων έξω από τους ναούς», είπε ενώ έκανε λόγο για «χριστιανοφοβία» και υποστήριξε ότι τα παράνομα τζαμιά εξακολουθούν και λειτουργούν καθώς και πως τζαμί στην Κομοτηνή μετέδιδε χθες την προσευχή από τα μεγάφωνα.

«Όλοι πρέπει να αναλάβουν το μερίδιο του κόστους των μέτρων που τους αναλογεί», ανέφερε. Διερωτήθηκε επίσης «γιατί μπορεί ο διανομέας φαγητού να γυρίζει από σπίτι σε σπίτι και δεν μπορεί να μεταφερθεί με τον ίδιο τρόπο το Άγιο Φως».

«Ο ελληνικός λαός πειθάρχησε με ομοψυχία και συναίνεση όλων των κομμάτων και είναι ο πιο πειθαρχημένος λαός. Ναι μένουμε σπίτι. Αλλά μένουμε πιστοί, μένουμε χριστιανοί ορθόδοξοι. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21