21/01/2020 19:10:06
9.7.2012

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για το καθεστώς ραδιοτηλεοπτικών σταθμών

Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για το καθεστώς ραδιοτηλεοπτικών σταθμών - Media

Σχετικά με το καθεστώς των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών ήταν η ερώτηση στη Βουλή που έκανε «ποδαρικό» από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη.

Η ερώτηση που έκανε την πρωτιά απευθύνεται στους υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης, τον αρμόδιο για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υπουργό, αλλά και τον υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους υπουργούς να ενημερώσουν τη Βουλή αν δύνανται ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, καταδικασμένοι ανεκκλήτως για κακουργηματικές πράξεις, να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες οι οποίες αποτελούν δημόσιο αγαθό.  Καλούνται, επίσης, να καταθέσουν στη Βουλή λεπτομερή στοιχεία για τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί την τελευταία τριετία στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, ποια είναι τα οφειλόμενα ποσά των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και ποια νόμιμα μέτρα θα ληφθούν στις περιπτώσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.