search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:33
MENU CLOSE

Συγκέντρωση στο υπ. Παιδείας: Τους έκοψαν πρόστιμο κι ας κρατούσαν τις αποστάσεις! (Photos/Video)

16.04.2020 10:14
Συγκέντρωση στο υπ. Παιδείας: Τους έκοψαν πρόστιμο κι ας κρατούσαν τις αποστάσεις! (Photos/Video) - Media

 

Κινητοποίηση δεκάδων εκπαιδευτικών σωματείων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Απρίλη στο Υπουργείο Παιδείας ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας να καταθέσουν το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία και μάλιστα ενώ διαρκεί η κρίση του κορωνοϊού. (δείτε και εδώ)

Η αστυνομία επιχείρησε να προχωρήσει σε ελέγχους στους συγκεντρωμένους, οι οποίοι ωστόσο τηρούσαν όλα τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις ασφαλείας, τις οποίες παραβίασαν οι αστυνομικοί.

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίας του περιφερειακού συμβούλου Κ. Τουλγαρίδη εκλεγμένου με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή και προέδρων σωματείων και συνδικαλιστών, σύμφωνα με το pandiera.gr, η αστυνομία έκοψε πρόστιμο σε εκλεγμένο συνδικαλιστή. Πρόστιμο κόπηκε επίσης και σε δημοσιογράφο της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη, παρά την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας και βεβαίωσης τύπου Α.

Η συγκέντρωση συνεχίστηκε κανονικά. Κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής και σε Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:33