search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:07
MENU CLOSE

Τριήμερο Πρωτομαγιάς: Με απαγόρευση και τσουχτερά πρόστιμα για να αποτραπούν οι μετακινήσεις

21.04.2020 09:30
Τριήμερο Πρωτομαγιάς: Με απαγόρευση και τσουχτερά πρόστιμα για να αποτραπούν οι μετακινήσεις - Media

 

Η φετινή Πρωτομαγιά που ως γνωστόν είναι υποχρεωτική αργία, «πέφτει» ημέρα Παρασκευή, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι εργάζονται αυτή την περίοδο θα έχουν ένα νέο τριήμερο.

Αυτό είναι όμως που ανησυχεί και τις Αρχές καθώς θέλουν διακαώς να αποτρέψουν κάθε επίδοξο ταξιδιώτη από πιθανή μετακίνησή του εκτός τόπου διαμονής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει ως πιθανότερο σενάριο να ισχύσει το ίδιο μοντέλο μετακινήσεων με αυτό του Πάσχα.

Μέχρι τότε τα μέτρα θα ισχύσουν ως έχουν ενώ εκείνο το τριήμερο θα υπάρχουν πάλι αυξημένοι έλεγχοι για μετακινήσεις εκτός νομού και μεγαλύτερα πρόστιμα.

Τι θα γίνει με το sms

Όσον αφορά το sms μετακίνησης στο 13033, αυτό τείνει προς κατάργηση, η οποία είτε θα γίνει σταδιακή είτε απευθείας, μέχρι και τα μέσα Μαΐου αλλά εξετάζεται και το ενδεχόμενο να αλλάξει ο τρόπος δήλωσης μετακίνησης.

Ωστόσο μετά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, το επόμενο βήμα θέλει την 4η Μαΐου να είναι η ημερομηνία που πιθανόν θα δούμε την πρώτη χαλάρωση του lockdown.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:01