search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:15
MENU CLOSE

Χρυσούλα Διαβάτη: Η κυβέρνηση άκουσε ανθρώπους σοφούς και σωστούς

25.04.2020 07:33
Χρυσούλα Διαβάτη: «Θα πνιγόμουν με τις φίλες μου στο Μάτι» - Media

 

Διαβάζοντας και… ζυμώνοντας περνάει τις ημέρες της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία είναι μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της εποχής μας, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για τον γνωστό λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, την επιστροφή των «Δύο ξένων» στον τηλεοπτικό αέρα του Mega channel, ενώ εξήγησε γιατί διαφωνεί με την τακτική οι θεατρικές παραστάσεις να παίζονται στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο.

«Μια χαρά στο σπίτι» δηλώνει πως βιώνει την καραντίνα λόγω του επιθετικού ιού. Ωστόσο επισημαίνει ότι «το μόνο κακό είναι ότι ο κορωνοϊός είναι επικίνδυνος. Μένω μέσα στο σπίτι μου με την οικογένειά μου και περνάμε ωραία με διαβάσματα, μαγειρικές και ζυμώματα. Είμαι μια νοικοκυρά που δεν μου μένει χρόνος να ξεκουραστώ», αναφέρει. Η ίδια σχολιάζει και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας στη μάχη κατά του Covid-19, χαρακτηρίζοντάς τον «σπουδαίο». «Πολύ καλός επιστήμονας. Καλά κάνει η κυβέρνηση και τον ακούει. Και αυτό ήταν το μυστικό, αυτό ήταν το έξυπνο της κυβέρνησης, ότι άκουσε ανθρώπους σοφούς και σωστούς».

Η κουβέντα πηγαίνει και στα τηλεοπτικά πράγματα, με τη Χρυσούλα Διαβάτη να σχολιάζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά, στην οποία συμμετείχε και η ίδια, που επέστρεψε στη συχνότητα του Mega. «Τότε γινόταν χαμός. Και τώρα ακόμα έχουμε φανς από τους “Δύο ξένους”. Μικρά παιδιά το βλέπουν τώρα. Το σίριαλ αυτό άφησε ιστορία και εποχή και ο λόγος είναι ότι είναι ένα διαχρονικό σίριαλ, δεν ανήκει σε μια εποχή, και ο λόγος του Ρήγα ήταν διαχρονικός, γι’ αυτό και θα μείνει κλασικό. Και οι ηθοποιοί ήταν πολύ σωστοί στους ρόλους τους. Ηταν πάρα πολύ όμορφο», εξήγησε και αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις της όσον αφορά τη συμμετοχή της σε κάποια παραγωγή της τηλεόρασης.

«Εχω κάνει έναν ‘‘πιλότο’’ με Κύπριους, πολύ αγαπητούς, που συνεργάστηκα μαζί τους. Εκανα κάτι στη Λευκωσία πέρσι και είχε μεγάλη επιτυχία. Γνωρίστηκα λοιπόν με τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς -πολύ καλά παιδιά-, πέρασα πολύ όμορφα και με φώναξαν φέτος και κάναμε έναν ‘‘πιλότο’’ σε κάτι καινούργιο που ετοιμάζουν. Το γυρίσαμε κάπου στον Δομοκό και μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε.

Οσο για τις θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο αυτή την περίοδο, η γνωστή ηθοποιός διαφωνεί. «Αυτό είναι λάθος για μένα», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Οταν μια παράσταση μεταφέρεται στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο, πάντα χάνει και από ήχο και από διάφορα – δεν γίνεται να είναι το ίδιο. Το θέατρο είναι κάτι ζωντανό. Ο θεατής επιλέγει τι θα δει πάνω στη σκηνή. Στην τηλεόραση του επιβάλλεις εσύ τι θα δει. Δεν μπορεί να δει τη γενική εικόνα. Καμία σχέση. Το θέατρο είναι ένας αέρας, είναι εκείνη τη στιγμή που παίζεται. Καταστρέφονται έτσι οι καλές δουλειές όταν τις μεταφέρουν στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο. Αλλωστε οι τεχνολογίες είναι για άλλους σκοπούς, δεν είναι για το θέατρο».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30