search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:54
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Ευαγγελισμός: Θετικό και το δεύτερο τεστ της 31χρονης που είχε λάβει εξιτήριο

28.04.2020 06:32
evaggelismos-koronoios.jpg

 

Θετικό βγήκε και το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε η 31χρονη που είχε ασθενήσει από κορωνοϊό και είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Η νεαρή γυναίκα, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων που δείχνουν ότι ο ιός είτε δεν έφυγε ποτέ από τον οργανισμό της, είτε επανήλθε, με το δεύτερο σενάριο να είναι το πλέον ανησυχητικό και για το οποίο τοποθετήθηκε χθες στην συνέντευξη Τύπου, ο Σωτήρης Τσιόδρα.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι δεν υπάρχει επιστημονικά τεκμηριωμένη περίπτωση επαναλοίμωξης πουθενά και πως δεν πρόκειται για τέτοιο περιστατικό, αλλά για την ικανότητα του γενετικού υλικού του ιού να παραμένει σε διάφορα σημεία του οργανισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η ασθενής βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στο τέλος Μαρτίου, νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό και έλαβε εξιτήριο στις 6 Απριλίου. Το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε το νοσοκομείο Ιπποκράτειο με συμπτώματα από το γαστρεντερικό σύστημα και παραπέμφθηκε στον Ευαγγελισμό όπου είχε νοσηλευτεί.

Διαβάστε σχετικα

Κορωνοϊός: Στον Ευαγγελισμό η ασθενής που εξετάζεται για επαναλοίμωξη με Covid-19

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:54