search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:46
MENU CLOSE

Ζουγανέλης: Οι καλλιτέχνες πρέπει να μπορούν να βιοποριστούν – Αναγκαία η λήψη μέτρων (Video)

29.04.2020 17:41
«Πρέπει να μας σεβαστούν και να μας υπολογίσουν περισσότερο» - Κραυγή αγωνίας από τους καλλιτέχνες για τα νέα μέτρα (Video) - Media
 
Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μουσικοί και οι ηθοποιοί εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης της πανδημίας του κορωνοϊού, μίλησε στο MEGA ο Γιάννης Ζουγανέλης.
 

«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, βιοποριστικό, στο μεγαλύτερο ποσοστό των μουσικών και των ηθοποιών» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός τονίζοντας ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στον καλλιτεχνικό χώρο, γι’ αυτό και είναι αναγκαία η λήψη μέτρων που θα βοηθήσουν τους καλλιτέχνες.
 
«Ο μεγάλος κύκλος εργασιών των μουσικών και των ηθοποιών θα δεινοπαθήσουν, και θα πρέπει λογικά κάτι να συμβεί. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να ζήσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, να ισορροπήσουν στον βιοπορισμό για να υπάρξει σε αυτήν τη χώρα πολιτισμός».
 
Ο κ. Ζουγανέλης τόνισε ότι και στην περίοδο πριν τον κορωνοϊό τα πράγματα για τους καλλιτέχνες δεν ήταν ρόδινα: «Η προηγούμενη ζωή δεν επέτρεψε στους μουσικούς και στους ηθοποιούς ούτε καν να είναι αξιοπρεπείς στο ασφαλιστικό. Τα προηγούμενα χρόνια όλοι μας μπήκαμε σε μια διαδικασία και αφού μας δόθηκε η ευκαιρία παίρναμε και μαύρα χρήματα».
 
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης υπογράμμισε πως θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία για τον κλάδο των καλλιτεχνών. «Πρέπει να συμβεί κάτι. Πρέπει να παλέψουμε» υπογράμμισε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43