05/12/2020 02:37:12

Ραδιόφωνα Περιφέρειας: Δεν πήραμε ούτε ευρώ από τα 11 εκατομμύρια

Ραδιόφωνα Περιφέρειας: Δεν πήραμε ούτε ευρώ από τα 11 εκατομμύρια - Media

 

Tα ραδιόφωνα της περιφέρειας, είναι σύμφωνα με τις μετρήσεις της focus, το κύριο μέσο ενημέρωσης που επιλέγουν οι πολίτες στις τοπικές κοινωνίες. Ωστόσο σύμφωνα με όσα λέει στο tvxs.gr, o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών - εκπροσωπεί το σύνολο των ραδιοφωνικών σταθμών της περιφέρειας (εξαιρούνται Αθήνα και Θεσσαλονίκη) - Αντώνης Γρηγορόπουλος, κανένα από τα 650 ραδιόφωνα της περιφέρειας, δεν έχει πάρει ακόμα, ούτε ένα ευρώ από το πακέτο ενίσχυσης που διέθεσε η κυβέρνηση για τα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να απειλούνται με λουκέτο πολλά από αυτά, τα οποία στο σύνολο τους απασχολούν 5.000 εργαζόμενους.

«Η πολιτεία μας υποχρέωσε, και ανταποκριθήκαμε σε αυτό, να παίξουμε δωρεάν το ενημερωτικό σποτ της καμπάνιας Μένουμε Σπίτι. Θέλω να μάθουν οι ακροατές μας, γιατί εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε λεζάντα όπως οι τηλεοράσεις, ότι δεν έχουμε πάρει χρήματα, ενώ ακούσαμε τον κύριο Πέτσα να λέει ότι μας έχει συμπεριλάβει» λέει ο Αντ. Γρηγορόπουλος και προσθέτει, ότι ακόμα κι αν πάρουν αυτά τα χρήματα θα είναι... «παρηγοριά στον άρρωστο».

Σε λίγες μέρες το ΔΣ της Ένωσης θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης για να αποφασίσει ποια αιτήματα θα απευθύνει στην κυβέρνηση. Ένα από αυτά είναι η επιδότηση ρεύματος, καθώς τα πάγια έξοδα τρέχουν όπως λένε. «Δεν πιστεύω ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας, αν θέλετε την προσωπική μου άποψη. Η ζημιά που πάθαμε, δεν ξέρουμε πως θα αναπληρωθεί. Σε λίγο θα αρχίσουμε να βλέπουμε λουκέτα».

Πηγή: tvxs.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.