search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:09
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Αγνόησε την καραντίνα ο Πενς – Φοβισμένοι οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου

11.05.2020 18:29
ΗΠΑ: Αγνόησε την καραντίνα ο Πενς - Φοβισμένοι οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου - Media

 

Σε συναγερμό παραμένει ο Λευκός Οίκος μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε στενούς συνεργάτες τόσο του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όσο και του αντιπροέδρου Μάικ Πενς.  «Ζούμε περίεργες και παράξενες καταστάσεις και αυτό διότι ο πρόεδρος Τραμπ δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα, καθώς φοβάται ότι θα καταρρεύσει το αφήγημά του, το οποίο λέει ότι η χώρα ξεπέρασε τον κορωνοϊό και θα επιστρέψει στην κανονικότητα» τόνισε ο ανταποκριτής του Open TV και του Έθνους στην Ουάσιγκτον Μιχάλης Ιγνατίου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ανοιχτού Καναλιού.

Σε καθεστώς φόβου αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου

«Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου βρίσκονται σε καθεστώς φόβου ενώ ο οικονομικός σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του. Και αυτό διότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλα στελέχη φοβούνται να πάνε στη δουλειά τους» πρόσθεσε ο Μιχάλης Ιγνατίου. Σχετικά με τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς επεσήμανε ότι «έφτασε στο Λευκό Οίκο και στο πρόγραμμά του υπήρχε μόνο μία τηλεδιάσκεψη για τον κορονοϊό. Δεν γνωρίζουμε εάν θα συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα την Παρασκευή αποφασίστηκε ο αυτοπεριορισμός του αντιπροέδρου στην κατοικία του. Το Σάββατο δεν παραβρέθηκε στην συνάντηση που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με στρατιωτικά στελέχη και τις μυστικές υπηρεσίες. Όμως από τη στιγμή που έγινε η αποκάλυψη για την καραντίνα δεν μπορούσε να μην εμφανιστεί στον Λευκό Οίκο».

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου «το Σάββατο πριν τη συνάντηση στο Λευκό Οίκο έγινε γνωστό ότι δύο στελέχη μπορεί να έχουν ασθενήσει από τον ιό. Μάλιστα το ένα από τα δύο στελέχη, ο επικεφαλής της εθνικής φρουράς εξετάστηκε λίγη ώρα πριν τη συνάντησή του με τον πρόεδρο Τραμπ και εστάλη στο σπίτι του. Ο ιός βρίσκεται μέσα στον Λευκό Οίκο και ο Τραμπ βρίσκεται σε άρνηση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44