23/11/2020 21:24:18

Τουρισμός: Εκνευρισμός Μαξίμου για διαρροές Θεοχάρη στον Τύπο

Τουρισμός: Εκνευρισμός Μαξίμου για διαρροές Θεοχάρη στον Τύπο - Media

 

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι φαίνονται να είναι πολλοί στο Μέγαρο Μαξίμου για τις διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν στο «σχέδιο της κυβέρνησης για τον τουρισμό».

Το κυβερνητικό επιτελείο δεν έχει ακόμη πάρει καμία απόφαση ούτε για το πώς θα λειτουργήσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις, ούτε όμως για το αν και πώς θα στηριχθούν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες του κλάδου που πλήττονται από την καραντίνα και τα κλειστά σύνορα.

Ως εκ τούτου, ο υπουργός Τουρισμού χρεώθηκε διαρροές με «μη εγκεκριμένα από το Μαξίμου σχέδια», όπως λένε καλά ενημερωμένοι παράγοντες.

Μάλιστα, χθες, ερωτηθείς αν υπάρχει «δυσφορία για τον Χάρη Θεοχάρη» (ΣΚΑΪ), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας περιορίστηκε να επισημάνει με νόημα ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις ενός «συνεκτικού σχεδίου», ενώ απέφυγε να διαψεύσει τα περί «δυσφορίας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.