search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:13
MENU CLOSE

Το μάθημα μαγειρικής πήγε στραβά – Όλο το αλεύρι έπεσε στο πρόσωπο της (Video)

13.05.2020 13:57
Το μάθημα μαγειρικής πήγε στραβά – Όλο το αλεύρι έπεσε στο πρόσωπο της (Video) - Media

 

Το μάθημα που έκανε η Andres Percu Alegría από το Σαντιάγκο της Χιλής, ήταν διαδικτυακό και θα έδειχνε στους ακολούθους της πώς να φτιάχνουν ψωμί. Η γυναίκα αρχίζει και πλάθει τη ζύμη ενώ συγχρόνως εξηγεί στον κόσμο τα μυστικά για μια καλή ζύμη. 
Κάθε τόσο καθώς μιλάει πιάνει και λίγο αλέυρι από ένα μπολ δίπλα της και το ρίχνει στη ζύμη την οποία συνεχίζει να πλάθει. Και τότε έρχεται η στιγμή να χρησιμοποιήσει τον πλάστη για να ανοίξει τη ζύμη. 
Την βάζει επάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια και μετά με όλη της τη δύναμη πατάει τον πλάστη στη ζύμη. Όμως η ξύλινη επιφάνεια δεν ακουμπούσε καλά στο τραπέζι και με τη δύναμη που έβαλε η Andres, το ξύλο λειτούργησε σαν μοχλός ο οποίος εκτίναξε το πιάτο με το αλέυρι. Το πιάτο προσγειώθηκε μεγαλοπρεπώς στο πρόσωπο της και την έκανε να μοιάζει με φάντασμα. Η ίδια μετά το αρχικό σοκ ακούγεται να ρωτάει εάν η κάμερα έγραφε και προσπαθεί να την κλείσει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07