02/07/2020 12:59:25

Γιγαντιαία κουνούπια, 4 φορές μεγαλύτερα από τα κανονικά σαρώνουν την Ίμπιζα – Γεννήθηκαν σε νερά από πισίνες που ήταv κλειστές λόγω κορωνοϊού

Γιγαντιαία κουνούπια, 4 φορές μεγαλύτερα από τα κανονικά σαρώνουν την Ίμπιζα – Γεννήθηκαν σε νερά από πισίνες που ήταv κλειστές λόγω κορωνοϊού - Media

 

Σύννεφα ολόκληρα από τεράστια κουνούπια σκιάζουν τον ουρανό της Ίμπιζα. Τα κουνούπια είναι 4 φορές μεγαλύτερα από το κανονικό και δύσκολα τα διώχνει το αντικουνουπικό. Οι ειδικοί λένε ότι τα κουνούπια γεννήθηκαν στις πισίνες της περιοχής τα νερά των οποίων τόσο καιρό με τον κορωνοϊό, ήταν στάσιμα και δεν καθαρίζονταν.


Οι υγειονομικές αρχές της περιοχής κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και λένε ότι μαζί με τα τεράστια αυτά κουνούπια έκαναν την εμφάνιση τους και τα μεγάλα και επικίνδυνα για τον άνθρωπο κουνούπια – τίγρεις. Οι αρχές καλούν επίσης τον κόσμο να αρχίσει να καθαρίζει τις πισίνες του προκειμένου α υπάρχει ύφεση του φαινομένου. 


Ήδη συνεργεία με ειδικές στολές έχουν βγει στους δρόμους και ψεκάζουν τα φρεάτια αλλά και τα στάσιμα νερά προκειμένου να μην ευνοηθεί η αύξηση των κουνουπιών ενόψει μάλιστα και της τουριστικής περιόδου στην Ίμπιζα που σύντομα ξεκινάει.  
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.