search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:33
MENU CLOSE

«Μπορώ ακόμη να κλαίω και να τραγουδάω» – Βουρκωμένος ο Τσιόδρας στο αντίο από τις καθημερινές ενημερώσεις (Video)

26.05.2020 15:38
Σωτήρης Τσιόδρας: «Ανησυχώ πολύ για τα κρούσματα» - Media

 

«Σας ευχαριστώ για όλα». Με αυτό τον τρόπο έκλεισε την ενημέρωση της Τρίτης για την πανδημία ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Όπως τόνισε αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από την καθημερινή ενημέρωση για την πανδημία και να επιστρέψει στους ασθενείς του και στους φοιτητές του, δηλαδή στην καθημερινότητα που είχε μέχρι πριν αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο.

«Μπορώ ακόμη να κλαίω και να τραγουδάω», είπε, μεταξύ άλλων, στον λόγο που χρησιμοποίησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, ο οποίος έδειχνε εμφανώς συγκινημένος, ενώ για μερικά δευτερόλεπτα βούρκωσε.

«Με μόνο εφόδιο την ειλικρίνεια, την ομάδα μου και την ανεκτίμητη βοήθεια προσπάθησα να δίνω χρήσιμες πληροφορίες, να απαντώ στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για να βοηθήσω τους πολίτες. Δεν αισθάνθηκα τίποτα διαφορετικό από όλους σας. Αναπάντεχα και απροσδόκητα βρέθηκα τόσο κοντά σας μέσω του τηλεοπτικού φακού και μέσω απαγορευτικού. Αισθάνθηκα κοντά σας και ας μην επικοινωνούσαμε με φυσικό τρόπο», ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας θέλησε να κλείσει με ένα ποίημα:

«Mπορώ να γίνω ευτυχισμένος με τα πιο απλά πράγματα

και με τα πιο μικρά..

Και με τα καθημερινότερα των καθημερινών.

Μου φτάνει που οι εβδομάδες έχουν Κυριακές», είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας απαγγέλοντας το ποίημα αυτό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:33