04/07/2020 20:27:40

Όπρα Γουίνφρεϊ για Τζορτζ Φλόιντ: Δεν θα αφήσουμε το όνομά σου να είναι απλά ένα hashtag

Όπρα Γουίνφρεϊ για Τζορτζ Φλόιντ: Δεν θα αφήσουμε το όνομά σου να είναι απλά ένα hashtag - Media

 

Μετά το ξέσπασμα της Reese Witherspoon, και η Oprah Winfrey καταφέρεται εναντίον των αστυνομικών που προκάλεσαν το θάνατο του George Floyd.

H διάσημη εκδότρια, τηλεοπτική παραγωγός και παρουσιάστρια έγραψε στο Facebook: «Προσπαθώ να επεξεργαστώ αυτό που μπορεί να ειπωθεί ή να ακουστεί αυτή τη στιγμή. Δεν μπόρεσα να βγάλω την εικόνα με το γόνατο του αστυνομικού στο λαιμό του από το κεφάλι μου. Αυτή η εικόνα είναι εκεί κάθε πρωί, όταν σηκώνομαι και όταν ξεκινάω τις συνηθισμένες υποχρεώσεις της ημέρας. Ενώ βάζω καφέ, δένω τα παπούτσια μου και παίρνω μια ανάσα, σκέφτομαι: Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Και μετά έρχεται το βίντεο με δύο άλλους αξιωματικούς να τον καθηλώνουν κάτω. Η καρδιά μου βυθίζεται ακόμη πιο βαθιά. Η οικογένεια και οι φίλοι του λένε ότι ήταν ένας ευγενής γίγαντας. Ο θάνατός του μας έχει δείξει ότι είχε μια τεράστια ψυχή». 

«Εάν το μεγαλείο μιας ψυχής καθορίζεται από την επιρροή, ο George Floyd είναι μια πανίσχυρη ψυχή. #GeorgeFloyd: Φωνάζουμε το όνομά σου. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα αφήσουμε το όνομά σου να είναι απλά ένα hashtag. Το πνεύμα σου ανυψώνεται από τις κραυγές όλων μας που ζητούν δικαιοσύνη στο όνομά σου», συνέχισε. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.