search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:35
MENU CLOSE

Ξεφεύγουν τα πράγματα στις ΗΠΑ: Απειλές με όπλα κατά των αντιφασιστών – «Δεν θα κάψετε τις εκκλησίες μας» (Video)

02.06.2020 15:03
Ξεφεύγουν τα πράγματα στις ΗΠΑ: Απειλές με όπλα κατά των αντιφασιστών - «Δεν θα κάψετε τις εκκλησίες μας» (Video) - Media
 
Σκηνές από δυστοπικό εφιάλτη εκτυλίσσονται πλέον στις ΗΠΑ, όπου οπαδοί του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ απειλούν με όπλα τους διαδηλωτές για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.
 
Μια από αυτούς είναι και η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν που είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ και έχει ξεκινήσει το δικό της …ανένδοτο αγώνα εναντίον των ANTIFA που, όπως ισχυρίζεται, έχουν κηρύξει τον πόλεμο στις ΗΠΑ.
 
Η Γκριν, λοιπόν, ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter βίντεο στο οποίο κρατώντας στο χέρι ένα αυτόματο όπλο, δίνει τα δικά της μηνύματα. Οπλίζει, μάλιστα, on camera.

“Μείνετε μακριά από την Τζόρτζια. Δεν θα κάψετε τις εκκλησίες μας, δεν θα λεηλατήσετε τις επιχειρήσεις μας ούτε θα καταστρέψετε τα σπίτια μας”, ακούγεται να λέει, προκαλώντας τεράστια ανησυχία καθώς η οπλοκατοχή στις ΗΠΑ είναι ανεξέλεγκτη και κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράσγματα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:33