search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:05
MENU CLOSE

Πέντε εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για το καλοκαίρι (Photos)

09.06.2020 08:23
Πέντε εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για το καλοκαίρι (Photos) - Media

 

Αν δεν είσαι hairstylist σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να πιάσεις πιστολάκι στα χέρια σου μέσα στο καλοκαίρι, ούτε να ξοδέψεις πολλές ώρες για να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Άσε που όση πιο πολλή ώρα κάνεις, τόσο περισσότερο ιδρώνεις και χαλάς το χτένισμα που με τόσο κόπο προσπάθησες να κάνεις!

Ψάξαμε και βρήκαμε γρήγορα και εύκολα χτενίσματα για το καλοκαίρι, που παρά την απλότητά τους εντυπωσιάζουν. Μην καθυστερείτε, πάρτε τσατσάρες, χτένες και κοκαλάκια και ξεκινήστε.

Θες να τα πεις headbands; Θες να τα πεις τουρμπάνια; Θες να τα πεις φουλάρια; Ένα είναι το σίγουρο, εκείνες τις ημέρες που τα μαλλιά σου δεν σε ικανοποιούν με τίποτα, αυτό το αξεσουάρ είναι η σωτήρια λύση!

Μπορεί όλες όταν ακούμε κοτσιδάκια να πηγαίνει το μυαλό μας σε παιδικό χτένισμα όμως αν τα κάνεις λίγο διαφορετικά μπορούν να σου δώσουν πολλούς πόντους στιλ, να σε σώσουν τις ημέρες που είσαι άλουστη και να σε δροσίσουν όσο ακόμα έξω κάνει αφόρητη ζέστη.

Ο χαμηλός κότσος πάντα είναι μια τέλεια επιλογή που μπορεί να τον έχεις από το πρωί στην δουλεία μέχρι το βράδυ για την έξοδο σου.

Το wet look έχει γίνει τα τελευταία καλοκαίρια το αγαπημένο χτένισμα για όλες μας! Εύκολο και γρήγορο, ένα χτένισμα που προσδίδει αέρα γοητείας σε όποια το επιλέξει.

Δεν θα μπορούσε να λείπει! Καλοκαιρινό χτένισμα και αλογοουρά σίγουρα πάνε μαζί!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:01