search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:28
MENU CLOSE

Έβαλε μέσω της ουρήθρας του ένα μεγάλο καλώδιο φορτιστή κινητού, στην ουροδόχο κύστη του (Photos)

09.06.2020 14:06
Έβαλε μέσω της ουρήθρας του ένα μεγάλο καλώδιο φορτιστή κινητού, στην ουροδόχο κύστη του (Photos) - Media

 

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 30χρονο ασθενή που πήγε στο νοσοκομείο της πόλης Ασσάμ στην Ινδία, με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, τα έχασαν. Ο άνδρας τους είπε ότι κατά λάθος είχε καταπιεί τα ακουστικά του κινητού του. 
Όταν εξέτασαν το στομάχι και τα έντερα του όμως δεν βρήκαν τίποτε. Ο άνδρας με φρικτούς πόνους επαναλάμβανε πως πονάει η κοιλιά του. Όταν του έκαναν ακτινογραφία, έλαμψε η αλήθεια. Μέσα στην ουροδόχο κύστη του βρισκόταν τυλιγμένο ένα καλώδιο από φορτιστή μήκους 70 εκατοστών. 


Ο άνδρας στις επίμονες ερωτήσεις των γιατρών πως κατάφερε αυτό το πράγμα, παραδέχτηκε ότι έβαλε το καλώδιο στην ουροδόχο κύστη του μέσω της ουρήθρας του. «Το έκανα για πλάκα» είπε. 
Γρήγορα όμως όταν οι γιατροί του εξήγησαν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και όταν του είπαν ότι πρέπει άμεσα να μπει στο χειρουργείο, εκείνος παραδέχτηκε ότι το έβαλε μέσα στην ουρήθρα του για να ικανοποιηθεί. 
Ο γιατρός του Dr. Walliul Islam, είπε πως 25χρόνια που εργάζεται ως γιατρός πρώτη φορά του συμβαίνει να κάνει μια τόσο παράξενη εγχείρηση σε ασθενή. Η επέμβαση τελικά πέτυχε και ο 30χρονος άνδρας αφού παρέμεινε κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, επέστρεψε στο σπίτι του 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:27