search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:20
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Εμμονή με το θύμα φαίνεται ότι είχε η φερόμενη ως δράστης

11.06.2020 14:28
Επίθεση με βιτριόλι: Εμμονή με το θύμα φαίνεται ότι είχε η φερόμενη ως δράστης - Media
 
Εμμονή με την 34χρονη Ιωάννα φαίνεται να είχε η φερόμενη ως ύποπτη για την επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας με βιτριόλι.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, η 35χρονη, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, όχι μόνο την «ακολουθούσε» στα social media, αλλά σε κάθε φωτογραφία που άλλαζε το θύμα εκείνη έκανε «like».
 
Όπως φαίνεται στο Facebook, η ύποπτη, στις 12:18 τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτης 20 Μαΐου, που πιθανότατα είχε στήσει διαδικτυακό καρτέρι, μόλις είδε ότι η Ιωάννα έκανε αλλαγή στο προφίλ, της έκανε «like».
 
Λίγες ώρες αργότερα θα έστηνε καρτέρι και θα «έλουζε» την άτυχη 35χρονη με καυστικό υγρό για να της καταστρέψει το πρόσωπο και τη ζωή…
 
Και δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες προφίλ της Ιωάννας καθώς, όπως φαίνεται, εκτός και από τις υπόλοιπες φωτογραφίες έκανε «like» και στα τραγούδια που ανέβαζε η κοπέλα, πράγμα που σημαίνει ότι την παρακολουθούσε εμμονικά στα social media.
 
Όπως προκύπτει, οι δύο γυναίκες δεν ήταν άγνωστες αλλά γνωρίζονταν πολύ καλά.
 
Ήταν «φίλες» στο Facebook, είχαν κοινή καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία, και μάλιστα πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο. Ωστόσο, η παλιά της συμμαθήτρια ήταν τόσο καλά μεταμφιεσμένη και ψυχρή όταν της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό που η Ιωάννα δεν την αναγνώρισε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:20