search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:10
MENU CLOSE

Η Τζούλια Ρόμπερτς με τον γοητευτικό σύζυγό της σε μια σπάνια selfie (Photo)

06.07.2020 14:06
Η Τζούλια Ρόμπερτς με τον γοητευτικό σύζυγό της σε μια σπάνια selfie (Photo) - Media

 

Μια σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Ντάνι Μόντερ, δημοσίευσε η Τζούλια Ρόμπερτς στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή τη 18η επέτειο του γάμου τους.

Η Τζούλια Ρόμπερτς δε δημοσιεύσει συχνά στιγμές από την προσωπική της ζωή και κρατά χαμηλό προφίλ. Ακόμα και οι δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό της είναι σπάνιες. Αυτή τη φορά όμως η κινηματογραφική Pretty Woman έκανε την εξαίρεση με αφορμή τη 18η επέτειο του γάμου της με τον Ντάνι Μόντερ.

Η χολιγουντιανή σταρ ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να δίνει στον σύζυγό της ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο με την ίδια να γράφει στη λεζάντα «18 χρόνια». Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η Τζούλια Ρόμπερτς υπήρξε παντρεμένη και με τον ηθοποιό Lyle Lovett για δύο χρόνια, από το 1993 έως το 1995.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη ταινία «The Mexican», όπου πρωταγωνιστούσαν η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Μπραντ Πιτ. Στην ταινία, ο Ντάνι Μόντερ δούλευε ως καμεραμάν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2002 στις 4 Ιουλίου, όταν και γιορτάζεται στις Η.Π.Α. η Ημέρα της Ανεξαρτησίας, παρουσία 60 εκλεκτών φίλων και συγγενών, ενώ έχει τρία παιδιά, τα 15χρονα δίδυμα Χέιζελ Πατρίτσια και Φιν και τον 12χρονο Χένρι. Σε συνέντευξή της στο Goop, μιλώντας με την καλή της φίλη Γκουίνεθ Πάλτροου, η Ρόμπερτς είπε ότι, όταν συνάντησε τον Ντάνι Μόντερ, ένιωσε μια «σεισμική δόνηση»!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζούλια Ρόμπερτς:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

18 years #heckyes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Roberts (@juliaroberts) στις

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03