search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Γιούργκεν Κλοπ: Μείνετε στο σπίτι με την οικογένειά σας

21.07.2020 18:51
Λίβερπουλ: Όταν ο Κλοπ γνώρισε τον σκύλο του στον Τσιμίκα (Video) - Media

 

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνοντας φιέστα, αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε από τους οπαδούς των κόκκινων να μείνουν σπίτια τους.

Στον αυριανό (22/07) αγώνα της Λίβερπουλ εναντίον της Τσέλσι, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ θα σηκώσει το τρόπαιο της φετινής Premier League. Οι κόκκινοι είχνα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα 30 χρόνια και το κατάφεραν εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Επτά αγωνιστικές πριν τo φινάλε του πρωταθλήματος η Λίβερπουλ εξασφάλισε και μαθηματικά την κούπα, αλλά θα σηκώσει το τρόπαιο την Τετάρτη σε ειδικό βάθρο, που τοποθετήθηκε στο πέταλο της κερκίδας Kop στο Άνφιλντ.

«Στην πρώτη ευκαιρία που θα έχουμε, θα κάνουμε μία μεγάλη γιορτή»

Ο Γερμανός προπονητής, Γιούργκεν Κλοπ, προέτρεψε τους φίλους της ομάδας να παραμείνουν στα σπίτια τους και να γιορτάσουν από εκεί την κατάκτηση του τίτλου, και σε καμία περίπτωση να μην βρεθούν έξω από το γήπεδο.

«Δεν θέλουμε να πούμε ότι είναι εντελώς λάθος, αλλά από την άλλη δεν είναι και σωστό. Δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε το ένα λάθος, με ένα άλλο. Στην πρώτη ευκαιρία που θα έχουμε, θα κάνουμε μία μεγάλη γιορτή, αλλά μόνο όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες. Είναι μία πρόκληση για όλους μας, το ξέρω καλά. Αλλά έχει αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις αυτό το κλαμπ. Μείνετε στο σπίτι με την οικογένειά σας» ανέφερε.

Επίσης, η αστυνομία της περιοχής προειδοποίησε τους φιλάθλους να μην βγουν στους δρόμους, υπό το φόβο νέας αύξησης κρουσμάτων του κορονοϊού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15