search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:38
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Madonna: Ελπίζω να περπατάω χωρίς πατερίτσες (Video)

29.07.2020 12:35
Συγκλονίζει η Madonna: Ελπίζω να περπατάω χωρίς πατερίτσες (Video) - Media
 
Mε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Madonna ενημέρωσε τους φανς της σχετικά με την κατάσταση της υγείας της μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν από μερικούς μήνες.
 
Η “Βασίλισσα της Ποπ” περνάει αρκετά δύσκολα, καθώς μετά το χτύπημα στο γόνατό της – όταν είχε πέσει από τη σκηνή – δυσκολεύεται να κινηθεί, ενώ δεν μπορεί καν να περπατήσει χωρίς να στηρίζεται σε πατερίτσες.
 
Η διάσημη τραγουδίστρια, που είναι γνωστή για τα φαντασμαγορικά shows της, τους χορούς της στη σκηνή και την αστείρευτη ενέργειά της στις συναυλίες της, τώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά.
 
Η Madonna δημοσίευσε στο Instagram ένα απόσπασμα από το video clip του τραγουδιού της “Sorry”, στο οποίο χορεύει και κάνει roller skating, γράφοντας: “Αυτό το βίντεο μου δίνει ελπίδα ότι, όχι μόνο θα περπατήσω χωρίς πατερίτσες μια μέρα, πολύ σύντομα, αλλά ότι θα χορεύω και θα κάνω roller skating ξανά! Μου λείπει να είμαι η Βασίλισσα του Χορού!”.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:38