search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:17
MENU CLOSE

Συναγερμός στη Μύκονο για τα πριβέ πάρτι – Πώς στήνονται και ο κίνδυνος του κορωνοϊού

29.07.2020 13:06
Σάλος με Νεϊμάρ - Κάνει πενθήμερο πάρτι με 500 καλεσμένους εν μέσω lockdown - Media
 
Τα πάρτυ… υγειονομικές ”βόμβες”, έχουν σημάνει συναγερμό στις Αρχές με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και για τη διαδικασία των ελέγχων τήρησης των μέτρων.
 
Πρόκειται για πριβέ πάρτι… Μade in Ibiza! Συγκεκριμένα ομάδες διοργανωτών από την Ίμπιζα έχουν μετακομίσει στο νησί των ανέμων και εκεί διοργανώνουβν παράνομα πάρτι σε πολυτελείς κατοικίες που νοικιάζονται για αυτόν τον σκοπό.
 
Η συμμετοχή στα πάρτι αυτά υπολογίζεται περί τα 500- 1000, αλλά ενδεχομένως και περισσοτέρα, άτομα κάθε φορά. Τα καλέσματα γίνονται με τον εντοπισμό στίγματος στο κινητό πολιτών και εν συνεχεία αποστέλλονται οι προσκλήσεις μέσω Facebook ή Instagram.
 
Το αντίτιμο της εισόδου κυμαίνεται από 150- 1000 ευρώ, χρήματα τα οποία σύμφωνα με τους διοργανωτές, διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ανάλογα πάρτι γίνονταν και παλαιότερα.
 
Καθώς η πανδημία του κορωνοιού έκανε δυσκολότερη την ενοικίαση τέτοιων κατοικιών, οι διοργανωτές βρήκαν όπως φαίνεται την ευκαιρία να τις νοικιάσουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκεί όλο και περισσότερα τέτοια πάρτι τους.
 
Πολύ δύσκολο είναι για τις αρχές να παρέμβουν σε τέτοιου είδους καταστάσεις με την δράση της να επικεντρώνεται περισσότερο στην πρόληψη του φαινομένου, ώστε να αποτρέπονται τέτοιες συγκεντρώσεις.
 
Πηγή: skai.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:11