search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Ελληνική αντιξοότητα

04.09.2012 16:45
Ελληνική αντιξοότητα - Media

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Πρόσφατα,κάποιος Αλβανός βουλευτής εμφορούμενος από τον τσάμικο αλυτρωτισμό,πήγε να επισκεπτεί την `Ηπειρο για να ξεσηκώσει τους τοπικούς Αλβανούς εργάτες και να δημιουργήσει τετελεσμένα στα διεθνή φόρα.

Γράφει ο Νεκτάριος Κατσιλιώτης Ιστορικός-Εκδότης

Πρόσφατα,κάποιος Αλβανός βουλευτής εμφορούμενος από τον τσάμικο αλυτρωτισμό,πήγε να επισκεπτεί την `Ηπειρο για να ξεσηκώσει τους τοπικούς Αλβανούς εργάτες και να δημιουργήσει τετελεσμένα στα διεθνή φόρα.Ευτυχώς, Οι άνθρωποι της ΕΥΠ τον αντιλήφθηκαν και τον απαγόρευσαν την είσοδο. Το όλο σκηνικό της επιτυχίας χάλασε μια παρέμβαση της ΔΗΜΑΡ που μίλησε Για ακραία φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας.Θα πληροφορήσουμε τους υπεύθυνους του κόμματος ότι η απέλαση και απαγόρευση εισόδου επιτρέπεται Ρητά σε πρόσωπα που επιχειρούν να αμφισβητήσουν είτε την εθνολογική είτε Την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

(Τα κείμενα των «Ρεπόρτερ στο δρόμο» δεν υφίστανται επεξεργασία και εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:21