18/09/2020 16:47:46

Οι ελληνικές αξίες της Μασούτης

Οι ελληνικές αξίες της Μασούτης - Media

 

Ελλάδα, ποιότητα, κέφι, καλοκαίρι, άνθρωπος. Τα δομικά στοιχεία που συνθέτουν την ελληνική μοναδικότητα σε λέξεις, σε γράμματα ενωμένα στην σειρά. Αυτή την μοναδικότητα θέλησε να προσφέρει η εταιρία Μασούτης με την παρουσία της στα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης. 

Με κατασκευές απέριττης αισθητικής η εταιρία Μασούτης στέλνει μηνύματα γεμάτα εικόνες από Ελληνικό καλοκαίρι, χαρούμενης παρέας και εξαιρετικών γεύσεων. Μηνύματα με τα οποία ταυτίζονται Έλληνες και επισκέπτες, μηνύματα που εκπέμπουν το φιλόξενο πνεύμα τόσο της εταιρίας όσο και της χώρας.

Αυτό το ειδικό συναίσθημα έρχεται να ενισχύσει με μεράκι, η ελληνική οικογενειακή αλυσίδα καταστημάτων super market της εταιρίας Μασούτης. Με καθαρές εικόνες και ζωντανά χρώματα που «μυρίζουν Ελλάδα», η Μασούτης επικοινωνεί τις αξίες της χώρας, με τις οποίες ταυτίζεται πλήρως και η ίδια, καθώς αποτελούν το DNA της λειτουργίας της. Και το DNA κάθε Έλληνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.